Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Tesis doctorals i treballs de recerca

  • HERNÁNDEZ I SAGRERA, Joan Miquel. L'escola pianística de Carles G. Vidiella. Universitat de Barcelona: Universitat de Barcelona. Departament de didàctica de l'expressió musical i corporal. Facultat de Pedagogia. 2009. Tesi doctoral.
  • MARTORELL, Oriol. Mig segle de simfonisme a Barcelona: 1920-1970. Barcelona: Universitat de Barcelona. Departament d'Art. Facultat de Geografia i Història. 1977. Tesi doctoral.
  • MUNTADA I TORRELLAS, Marta. L'Associació de Música "Da Càmara": 1913-1936. Barcelona: Universitat de Barcelona. Departament d'Art. Facultat de Geografia i Història. 1984. Treball de recerca.
  • CRESPO ARBONÈS, Òscar, FRANCESC PUJOL I PONS, SUBDIRECTOR DE L'ORFEÓ CATALÀ DURANT LA GUERRA CIVIL ESPANYOLA (1936-1939). Universitat Autònoma de Barcelona. Facultat de Filosofia i Lletres. Departament d'Art i Musicologia. 2020. Treball final de Màster.