COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Centenari de l’Orquestra Pau Casals. Recordant grans cites musicals

En ocasió del centenari de l’Orquestra Pau Casals, us emplacem a descobrir alguns dels concerts memorables que tingueren lloc entre els anys 1920 i 1936 al Palau de la Música Catalana. 

L’Orquestra Pau Casals fou una formació simfònica excepcional que va fer que Barcelona es convertís en el punt de trobada de grans solistes i directors de l’àmbit internacional, a més de donar a conèixer un ampli repertori internacional, sense oblidar la música dels compositors catalans i els seus directors.

Seguint aquests aspectes, des del CEDOC hem volgut posar èmfasi especialment a la ingent tasca que va fer Pau Casals per donar a conèixer repertori tant nacional com internacional, de la mà de prestigiosos directors internacionals, sense oblidar la nostra música més propera i els compositors catalans. Amb aquest objectiu hem seleccionat alguns dels programes de concert més interessants que ens traslladen a aquella època i ens documenten el gran moment històric  i musical que va viure Barcelona.

Llicència CC