COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Horaris d'obertura i protocol d'accés

Horaris d'obertura al públic

A partir del mes de febrer el CEDOC torna a obrir les portes dos cops al mes per tal de garantir uns mínims d’atenció als nostres usuaris. L'obertura del CEDOC es farà amb les màximes garanties de seguretat i seguint els protocols dictats per les autoritats sanitàries.

Es garantirà l’accés a la consulta sempre i quan aquesta es faci amb cita prèvia i cinc dies abans de la previsió d’obertura. Aquests són els propers dies que s’obriran amb cita prèvia:

  • 10 i 24 de febrer de 9 a 14h

Podeu demanar cita prèvia per correu electrònic escrivint-nos un correu a l’adreça centredocumentacio@palaumusica.cat informant-nos de la documentació que necessiteu consultar i quin dels dies citats i hora vindríeu.

Protocol d'accés i mesures de prevenció

Qualsevol persona que vulgui accedir presencialment al CEDOC haurà de demanar cita prèvia amb cinc dies d’antelació a la data de previsió d’obertura i informar de la documentació que vol consultar.

L’entrada al Palau s’efectuarà per la porta del carrer Amadeu Vives, situada al costat de les portes giratòries.

Per l’entrada a les instal·lacions del Palau serà OBLIGATÒRI l’ús de mascaretes. La mascareta s’haurà d’utilitzar en tot moment.

El servei d’ascensor serà utilitzat únicament per una persona.

Abans d’entrar al CEDOC, es procedirà al rentat de mans amb hidrogel que serà facilitat per recepció.

El CEDOC facilitarà als usuaris uns nous guants per la consulta de documents, i en tot moment hauran de portar la seva pròpia mascareta.

El personal del CEDOC li assignarà un lloc on assentar-se.

Si el CEDOC té més d’un usuari entre ells, es guardarà sempre una distància de seguretat de 2 metres com a mínim.

L’usuari no tindrà accés lliure als llibres que es trobin a les estanteries. Hauran de ser prèviament sol·licitats.

Els usuaris hauran de portar els seus propis ordinadors portàtils i no podran utilitzar l’ordinador de la sala de consulta.

A la mesura que sigui possible, utilitzar cadascú els seu propi material (bolígrafs, llapis..)

La documentació consultada per un usuari ja siguin documents o llibres, quedarà en quarantena durant 14 dies, i restarà fora de consulta durant aquell període.